Produse

DID- Calcul impozit pe profit

Aplicația “DID – Calcul impozit profit” vine în sprijinul departamentul economic din cadrul companiilor fiind concepută pentru efectuarea și gestionarea calculelor de impozit pe profit. Aplicația permite gestionarea nelimitată de calcule de impozit pe profit pentru un număr nelimitat de companii.

De asemenea în cadrul unei companii se pot define mai multe structuri de indicatori de calcul de impozit pe profit și se pot gestiona și calcule de impozit pe profit rectificative.

Rapoartele de calcul impozit profit pot fi exportate in format .xls sau listate.

Modalitate de licențiere și preț

Aplicația se licențiaza/calculator. Prețul unei licențe de utilizare a aplicației  « DID –Calcul impozit profit » este de 200 lei.

Empty album

Versiune DEMO

Puteți instala și utiliza GRATUIT timp de 30 zile versiunea DEMO a aplicației. 

Versiunea DEMO vă dă dreptul să folositi fără restricții toate functionalitățile aplicației in termenul celor 30 zile. Dacă ulterior expirării versiunii DEMO doriți să achiziționați aplicația, datele din veriunea DEMO pot fi păstrate și utilizată in continuare aceeași bază de date.

DID - Registru de casă

Aplicația “DID –Registru de casă” a fost concepută pentru evidența tranzacțiilor de încasări și plăți în numerar din cadrulunei companii. Aplicația permite definirea unui număr nelimitat de registre de casă în cadrul unei companii.

Limitările legislative în ceea ce privește valoarea plăților, soldul de casă, valoarea încasărilor se pot defini de către utilizator, astfel fiind usor de actualizat valoarea acestora în funcție de modificările legislative, fără intervenția furnizorului.

Rapoartele de registru de casă atât în lei cât și în valută respectă formatul prevazut de OMFP 3512/2008 și pot fi exportate în format .pdf sau listate.

Modalitate de licențiere și preț

Aplicația se licentiază/calculator/companie. Prețul unei licente de utilizare a aplicației  « DID – Registru de casă » este de 225 lei.  

Versiune DEMO

Puteți instala și utiliza GRATUIT timp de 30 zile versiunea DEMO a aplicației. 

Versiunea DEMO vă dă dreptul sa folosiți fără restricții toate functionalitățile aplicației în termenul celor 30 zile. Dacă ulterior expirării versiunii DEMO doriți să achiziționați aplicația, datele din veriunea DEMO pot fi păstrate și utilizată în continuare aceeași bază de date.

Comandă acum

Pentru a comanda vă rugăm să completați câmpurile de mai jos

Puteți instala și utiliza GRATUIT timp de 30 zile versiunea DEMO a aplicației. 

Versiunea DEMO vă dă dreptul sa folosiți fără restricții toate functionalitățile aplicației în termenul celor 30 zile.

Dacă ulterior expirării versiunii DEMO doriți să achiziționați aplicația, datele din veriunea DEMO pot fi păstrate și utilizată în continuare aceeași bază de date.

Completati datele Dvs.:
Alegeti produsele dorite:

DID-Calcul impozit profit

DID-Registru de casa

Pret: 0 Lei

Pretul este final si contine TVA.

Did Audit

Acasa Produse Servicii Despre noi Contact